Szolgáltatások

Teljesítmény bővítés

Napjanikban a megnövekedett számú és teljesítményű fogyasztók miatt szükség lehet teljesítmény bővítésre.

Ez azt jelenit, hogy a mérőóra alatti kismegszakítót (kismegszakítókat) nagyobbra kell cserélni. Valamint a mérőhelyet szabványosítani szükséges.

Társasházakban (amennyiben még az eredeti vezetékek vannak) szükséges a mért és méretlen fővezetékek cseréjére is. Ezzel a régi aluminium vezetékeket kiváltjuk rézvezetékekkel.

A családi házaknál egy kicsit összetettebb a munkafolyamat, mivel ott (ha még fa mérőhely van) azt le kell cserélni az elosztói engedélyes által jóváhagyott szabványos szekrényre, új földelést kell kiépíteni és a mérőtábla alatti kötések is megszűnnek. De ezzel csak saját biztonságunkat növeljük, mivel nem kell attól tartani, hogy a 30-40-50 éves szerelés akár a nagyobb áramerősség hatására esetleg gyújtóforrássá válik a jól éghető fa mérőszekrényben.

A záró pecsétek (plombák) az elosztói engedélyes, E.ON tulajdona. Azok eltávolítását 2017. július 1-től csak Plombabontási jogosultsággal rendelkező regisztrált szerelő végezheti. 

A folyamat elindításához egy Regisztrált villanyszerelőre van szüksége. De ön jó helyen jár. Én segítek a szükséges többletteljesítmény kiszámításában és elvégzem a mérőhelyi munkákat teljes ügyintézéssel.

Munka felmérés kiszállással, árajánlat készítés : 10.000Ft (ami levonásra kerül a megrendelt munkából)

Árajánlat készítés : 5.000Ft (ami levonásra kerül a megrendelt munkából)

https://www.youtube.com/watch?v=N8armaDeEx0

Bármi kérdése lenne, keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén.

Keressen bizalommal, hívjon most! +36 (30) 543 7830